Att sälja spel till Nostalgibutiken

Vi erbjuder för alla varor inbytespengar att använda hos oss i byte till valfria varor. Prislistornas priser gäller som inbytesvärden. Värdekod skickas på mail när varorna kontrollerats. En del varor i större behov kan köpas in för pengar till ditt bankkonto, priset kan bli lägre då.

För prislistor, klicka på loggorna nedan.

Efter att du mailat oss foto på varorna till info.nostalgibutiken@gmail.com och berättat om några manualer eller spel saknas i stängda fodral på fotot samt intygat att spelen är av Europeisk utgåva (PAL), på Engelska eller Svenska, får du vårt inköpspris.

Om du är med på priset kan vi maila dig en fraktsedel som du behöver kunna skriva ut hemma, på jobb eller hos bekant om fraktkostnaden ska betalas av oss. Ge oss annars din adress så postar vi en fraktsedel. Vid inköp/inbyte över 600:- betalar vi frakten på vårt kundnummer hos Postnord, du lämnar bara in hos ett vanligt postombud på Ica etc.

Du packar allting skyddat med t.ex. knölat tidningspapper både under varorna och på kanterna så inte varorna kommer åt kartongsidorna och kan få smällar utifrån.

Maxvikt är 20 kg och i storlek max den stora modellen av flyttkartong från tex Biltema etc. Fråga vad den väger vid inlämningen, väger den över 20 kg måste du ta ur något och får hellre en fraktsedel till från oss då övervikt bestraffas med 325:-

Du skriver en räkning på beloppet vi erbjudit på mail och lägger med i kartongen. Kan vara handskrivet på ett vanligt A4-papper, från kvittoblock eller från dator. Exempel på hur räkningen kan formuleras: Kvitto/Räkning: Nintendo med 5 spel 600:-, Datum, Namn, Kontonummer med Clearingnummer (Ej Swish), underskrift.

Vi betalar i samband med uppackning och kontroll av varorna, betalning sker oftast inom 24 timmar från vi fått varorna då vi behöver tid för kontroll och värdering. Absolut senast 48 timmar. Dessa regler gäller även när varorna lämnas direkt i butik ifall vi inte hinner kolla allt direkt. 

Sök gärna på oss via Google eller kolla vår Facebooksida ”Nostalgibutiken” så ser ni vi är pålitliga… 🙂

Mvh vi på Nostalgibutiken.com